Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cheerleading!

Η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cheerleading που διεξάγεται στο Όσλο βάφτηκε... γαλανόλευκη!
Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cheerleading!
1'

Η ελληνική αποστολή θριάμβευσε και κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Η ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα και οι 21 ομάδες που αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος να πρωταγωνιστήσουν και οι έξι από αυτές να ανέβουν στο βάθρο!

Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Γερογιάν- Θανάση στην κατηγορία Senior double Cheer Hip Hop των Αποσπεριδων!

Στην κατηγορία Senior All Girl Elite το Ελληνικό Αστέρι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Πυραμίς το χάλκινο.

Στην κατηγορία Junior Coed Advanced το Ελληνικό Αστέρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, όπως ακριβώς και στην κατηγορία: Junior All Girl Advanced

Τέλος χάλκινο μετάλλιο στο Junior double Cheer Hip hop φόρεσαν στο στήθος το δίδυμο (Κουβελέτσου - Ντοκα ) από τους Ευαθλους Τρικάλων.

Εκτός από τα έξι μετάλλια η Ελλάδα είχε και πέντε προκρίσεις στους τελικούς. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή και το Σάββατο διεξάγονται οι προκριματικοί και οι πέντε καλύτερες ομάδες προκρίνονται στους τελικούς της Κυριακής.

Τα εισιτήρια για τις πέντε καλύτερες ομάδες πήραν οι: Rigel (Youth Pom), Amazons Dream Team (Youth Hip Hop), Electra και Myrtali Dancers (Junior Jazz), Pandora (Senior Jazz)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή