Στίβος: Οι Ολυμπιονίκες Τεντόγλου και Καραλής επιστρέφουν στη δράση μετά τα μετάλλια στο Παρίσι!

Στίβος: Λίγες ημέρες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Μίλτος Τεντόγλου κι ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφουν στη δράση στο πλαίσιο του Diamond League της Λοζάνης.

Μίλτος Τεντόγλου Εμμανουήλ Καραλής
1'

Στο Παρίσι, ο Τεντόγλου έγραψε ιστορία με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος, ενώ ο Καραλής ήταν συγκλονιστικός και «πέταξε» για το χάλκινο στο επί κοντώ.

Λίγες ημέρες μετά τις μεγάλες διακρίσεις τους, οι δύο σπουδαίοι αθλητές επιστρέφουν στη δράση! Αμφότεροι θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της Λοζάνης, το οποίο περιλαμβάνεται στη σειρά Diamond League.

Ο Καραλής αγωνίζεται την Τετάρτη (21/8), με το επι κοντώ να διεξάγεται εκτός σταδίου και πιο συγκεκριμένα σε πλατεία της πόλης. Ο «Manolo» θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον απόλυτο «σταρ» του αθλήματος, Μόντο Ντουπλάντις, ενώ το «παρών» θα δώσουν επίσης ο «ασημένιος» στο Παρίσι, Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), ο Ερνεστ Τζον Ομπιένα από τις Φιλιππίνες, ο Κέρτις Μάρσαλ από την Αυστραλία, αλλά και ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, από την πλευρά του, θα αγωνιστεί την Πέμπτη (22/8). Ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους αθλητές που κατέκτησαν τα άλλα δύο μετάλλια στο Παρίσι, δηλαδή τον Τζαμαϊκάνο, Γουέιν Πίνοκ και τον Ιταλό, Ματία Φουρλάνι, ενώ θα αγωνιστούν ακόμα δύο Τζαμαϊκανοί, ο Τατζέι Γκέιλ και ο Κάρεϊ ΜακΛάουντ, καθώς και ο Ελβετός, Σιμόν Εχάμερ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή