Οι έδρες «πληρώνουν» στο Κύπελλο Ελλάδας

Οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι γεγονός, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Λαμία και φυσικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0) στρέφονται στο Κύπελλο, το οποίο αποτελεί ευκαιρία επιστροφής στους τίτλους. Στο ματς της Τετάρτης (19:00) ο Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές, ωστόσο με τίποτα δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης. Ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα παιχνίδι θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της «Λεωφόρου» και να πάρει σκορ πρόκρισης. Η τελευταία κοστολογείται στο 1.18, δείγμα της τεράστιας διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες.

Το «τριφύλλι» στα τελευταία έξι εντός έδρας έχει επικρατήσει χωρίς να δεχτεί γκολ! Από την άλλη πλευρά, η Λαμία είναι λογικό να έχει το μυαλό της στη μάχη της παραμονής. Καθαρά αγωνιστικά, το πρόβλημα στο γκολ είναι τεράστιο και ειδικά εκτός έδρας έχει σκοράρει μόνο σε μία από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της. Το να νικήσει ο Παναθηναϊκός χωρίς να δεχτεί γκολ το κοστολογείται στο 1.82.

Ισορροπημένο ντέρμπι στην Τούμπα

Την Πέμπτη (21/04, 19:30) ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τις μαζεμένες ήττες από Παναθηναϊκό, Μαρσέιγ και Άρη, ούτως ώστε να πάρει προβάδισμα για τον τελικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα έχει στήριξη από τον κόσμο, που θα γεμίσει και πάλι την Τούμπα, την οποία έχει δείξει πως ξέρει να αξιοποιεί. Στο γήπεδό του ο «δικέφαλος του βορρά» έχει έξι νίκες στα τελευταία δέκα ματς (6-3-1). Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2.55.

Έχοντας στόχο το νταμπλ, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δικό του «restart» μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων». Ο Μαρτίνς λογικά θα προσεγγίσει ακόμη ένα ντέρμπι με συντηρητικό τρόπο προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο στη ρεβάνς. Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα δεν πατάνε καλά μακριά από το Φάληρο, μετρούν τέσσερις ήττες και μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια (2-4-4), σκοράροντας ελάχιστα. Το σύνολο τερμάτων 0-1 του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τις αναμετρήσεις, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.