Τα πιο «δυνατά» ειδικά στοιχήματα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ!

Η περιπέτεια της Εθνικής στο Παγκόσμιο ξεκινά! Η «Επίσημη Αγαπημένη» μπαίνει στη μάχη με αρκετές απουσίες, αλλά και μεγάλη δίψα για να παλέψει και να πετύχει το καλύτερο δυνατό!

Τα πιο «δυνατά» ειδικά στοιχήματα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ!
2'

Η μεγάλη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως και αυτές των Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο, διαμόρφωσαν ένα ρόστερ με κενά αλλά και παίκτες που περίμεναν την ευκαιρία να λάμψουν με το εθνόσημο. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί την εγγύηση στον πάγκο και η Εθνική θα παίξει στο Παγκόσμιο με την ταυτότητα της σκληρής ομάδας, που θα παλέψει για κάθε μπάλα και θα έχει ως μεγάλο «όπλο» το αμυντικό της dna.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο βασικός στόχος της «Επίσημης Αγαπημένης» αφορά – σε πρώτη φάση – την πρόκριση από τον όμιλο και η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει την ταμπέλα του φαβορί για την 2η θέση, πίσω φυσικά από τις ΗΠΑ.

Κόντρα σε Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία, η Εθνική μπορεί να κυριαρχήσει και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί σκορ. Όπως φάνηκε στα φιλικά, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να βγει μπροστά σε έναν τομέα που παραδοσιακά δημιουργεί προβλήματα στη «γαλανόλευκη». Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ, που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Euroleague με την Μπασκόνια, θα πάρει αρκετές επιθέσεις στα χέρια του, ενώ μπορεί να απειλήσει και από το τρίποντο. Σε απόδοση 4.00 το ενδεχόμενο να δούμε τον «Ρόγκα» σε θέση πρώτου σκόρερ στο ελληνικό ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του περιμένουν πολλά από τον Τόμας Ουόκαπ. Ο έμπειρος γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε τη θέση του νατουραλιζέ και οι απουσίες των Σλούκα – Καλάθη του έδωσαν ηγετικό ρόλο στην περιφέρεια. Θα «τρέξει» την πλειοψηφία των επιθέσεων από την θέση του πόιντ γκαρντ και το Over 6 στις ασίστ του Τ. Ουόκαπ συναντάται σε απόδοση 1.85.

Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αποτελέσει μία από τις «σταθερές» της Εθνικής σε διαφορετικά σχήματα και, ενδεχομένως, σε περισσότερες από δύο θέσεις. Ο εκρηκτικός φόργουορντ θα κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και θα βοηθήσει σίγουρα στην άμυνα. Ο Θανάσης έχει μεγάλη έφεση στις τάπες και το ενδεχόμενο να κυριαρχήσει σε αυτή την στατιστική κατηγορία της Εθνικής βρίσκεται σε απόδοση 5.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή