Mε Bet Builder στο 60 ο μεγάλος τελικός του Champions League!

Ώρα τελικού Champions League, με Ντόρτμουντ και Ρεάλ να διεκδικούν στο Wembley (22:00) τον κορυφαίο τίτλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Mε Bet Builder στο 60 ο μεγάλος τελικός του Champions League!
3'

Αντιμέτωπες στον τελικό είναι η πολυτροπαιούχος Ρεάλ των 14 τίτλων και η Ντόρτμουντ που ψάχνει την ιστορική επανάληψη του θριάμβου του 1997.

Η «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι για άλλη μια φορά βρίσκεται στον τελικό και για άλλη μια φορά θέλει η βραδιά να κλείσει με κούπα, καθώς μετράει 8 σερί νικηφόρους τελικούς, με πιο πρόσφατο εκείνον του 2022, όταν στο Παρίσι με το γκολ του Βινίσιους είχε νικήσει τη Λίβερπουλ (1-0).

Οι Μαδριλένοι έχασαν τελευταία φορά σε τελικό το 1981 (1-0 από τη Λίβερπουλ) και συνολικά μετρούν το εντυπωσιακό ποσοστό 14/17 θριάμβων.

Στο δρόμο για το 15ο τρόπαιο η Ρεάλ έχοντας αποκλείσει Λειψία, Σίτι και Μπάγερν, θα τεθεί αντιμέτωπη της Μπορούσια που θα έχει το ρόλο του… Δαυίδ στον μεγάλο τελικό και ψάχνει την έκπληξη.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ζει το όνειρό της, επιστρέφοντας σε τελικό μετά το 2013, ξανά στο Wembley. Τότε ένα γκολ του Ρόμπεν στο φινάλε της είχε στερήσει το τρόπαιο (2-1 για την Μπάγερν) και τη δυνατότητα να ζήσει ξανά τις ιστορικές στιγμές του 1997, όταν με το 3-1 επί της Γιουβέντους στο Μόναχο με τα δύο γκολ του Ρίντλε και την εντυπωσιακή λόμπα του Ρίκεν είχε αναρριχηθεί στην κορυφή.

Η Ντόρτμουντ έκλεισε θέση για τον τελικό έχοντας πετάξει εκτός Αϊντχόφεν, Ατλέτικο και Παρί και θέλει το κερασάκι στην τούρτα με όπλο την άγνοια κινδύνου. Έχοντας σκοράρει σε 11/12 παιχνίδια της στον θεσμό φέτος θα ψάξει το ίδιο και απέναντι στη «βασίλισσα» που έχει μεγάλη δύναμη πυρός. Το Goal/Goal στον τελικό είναι στο 1.75.

Η γερμανική ομάδα θεωρεί αουτσάιντερ αλλά η πορεία της απαγορεύει την υποτίμησή της ειδικά σε έναν τελικό. Η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια ώστε να χρειαστεί παράταση στο Wembley προσφέρεται στο 4.55.

Οι δύο φιναλίστ στηρίζονται στην ταχύτητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά. Η Ρεάλ στηρίζεται στη δεινότητα του Βινίσιους που βρίσκεται πάντα σε επίκαιρη θέση. Να σκοράρει ο Βραζιλιάνος όπως το 2022 σε τελικό είναι στο 2.40.

Στην αντίπερα όχθη πολλά άλλαξαν προς το καλύτερο με την προσθήκη του Σάντσο, ο οποίος ξέρει να αιφνιδιάζει. Να βρει δίχτυα ο άσος της Μπορούσια είναι στο 7.00.

Ο συνδυασμός και των τεσσάρων σε Bet Builder με απόδοση 60.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή