Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για Παναθηναϊκό με μυθική απόδοση 100!

Η σεζόν ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ (21:00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για Παναθηναϊκό με μυθική απόδοση 100!
2'

Νέα σεζόν και φρέσκο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό. Με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο, οι «πράσινοι» αρχίζουν το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι από το ΟΑΚΑ και με το ματς κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ (21:00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το «τριφύλλι» έδειξε θετικά σημάδια στα φιλικά της προετοιμασίας του και τώρα ετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό ματς σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν και με την ευρωπαϊκή του πορεία. Η Μπότεφ δεν… τρομάζει και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μοναδική προσφορά* για τις μάχες του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Europa League

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Η Μπότεφ θα προσπαθήσει να κρατήσει το «μηδέν» και σίγουρα θα δώσει την μπάλα στους γηπεδούχους. Το «τριφύλλι» έδειξε στα φιλικά πως αφομοιώνει σιγά σιγά την επιθετική προσέγγιση του Ντιέγκο Αλόνσο και σίγουρα μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του. Αν αυτό συνδυαστεί με την ανάγκη για καλή αμυντική λειτουργία χωρίς λάθη, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς τον συνδυασμό του άσου με Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.25.

Με δεδομένο πως η ομάδα της Βουλγαρίας θα περιμένει κατά κύριο λόγο στην περιοχή της, καθώς και με βάση όσα έδειξε ο Παναθηναϊκός στα φιλικά, τότε μπορούμε να περιμένουμε αρκετά σουτ και ευκαιρίες από τη μεριά των «πράσινων». H ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα πιέσει ψηλά και το ενδεχόμενο να καταγράψει 7+ συνολικές προσπάθειες στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 2.62.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη θα φέρει σε κεντρικό πλάνο τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδειξε στα φιλικά πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σκόραρε με εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες και μπορεί να κάνει το ίδιο ακριβώς και σε ένα ματς με τεράστια σημασία σε όλα τα επίπεδα για τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Στο 2.38 το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ο Μπακασέτας στο ΟΑΚΑ.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Europa League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 100!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή