«Πετάει» για Χρυσό ο Τεντόγλου με απόδοση 50 από την Novibet

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Μίλτος Τεντόγλου το γνωρίζει καλά και το κάνει πράξη, κερδίζοντας τη μία κορυφή πίσω από την άλλη.

«Πετάει» για Χρυσό ο Τεντόγλου με απόδοση 50 από την Novibet
2'

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος να απογειωθεί για να κερδίσει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται στη μάχη του τελικού στο άλμα εις μήκος (21:15) στο Stade de France και θέλει στο τέλος της βραδιάς να έχει κρεμασμένος στο στήθος του άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Μίλτος Τεντόγλου το γνωρίζει καλά και το κάνει πράξη, κερδίζοντας τη μία κορυφή πίσω από την άλλη.

Οι πρωτιές και τα χρυσά μετάλλια έχουν γίνει δεύτερη φύση για τον πολυνίκη άλτη, αλλά σαφώς η σπουδαιότερη κορυφή που έχει κατακτήσει ήταν στο Τόκιο το 2021, όταν με 8.41 είχε ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή την κορυφή θέλει να υπερασπιστεί στο Παρίσι έχοντας… ζεσταθεί με το άνετο 8.32 στον προκριματικό, κάνοντας ένα και μόνο άλμα που τον έστειλε ως πρώτο στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Μίλτος είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είναι έτοιμος και αποφασισμένος για το back to back σε χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.

Η κατάκτηση χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου σε απόδοση 50 από τη Novibet!

«Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8.15. και 8.30. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ» τόνισε μετά την πρόκριση, δείχνοντας τις διαθέσεις του ενόψει του τελικού όπου θέλει άλλη μια κορυφή τη φετινή χρονιά, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (8.22) και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (8.65), επιβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται για… φωτοβολίδα, αλλά για τον κυρίαρχο του μήκους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποκλειστική προσφορά* για τον Μίλτο Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &; ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777
| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή