Προσφορά* Bet Builder για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στον όμιλο και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ ενώπιον του κόσμου τους ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία

Προσφορά* Bet Builder για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!
INTIME SPORTS
3'

Μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που φιλοξενεί τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (21:00) στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa League.
Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει την κούρσα με στόχο τη League Stage του Europa League και μπροστά της έχει το υψηλό εμπόδιο του Άγιαξ, με την αναμέτρησή τους να ξυπνά μνήμες του ένδοξου παρελθόντος όπως τον τελικό του 1971 και τους ημιτελικούς του 1996.

Προσφορά* bet builder για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ!

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στον όμιλο και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ ενώπιον του κόσμου τους ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία, για να δώσουν συνέχεια μετά την πρόκριση απέναντι στην Μπότεφ για να μπορέσουν να δουν ξεκάθαρα τα Playoffs όπου περιμένει το νικητή μία εκ των Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ. Η νίκη του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ είναι σε απόδοση 2.30.

Το ρευστό 2-1 στο ΟΑΚΑ εξαιτίας των αμυντικών λαθών ακολούθησε το εμφατικό 0-4 στη Βουλγαρία στον δεύτερο προκριματικό με σαφώς καλύτερη και κυριαρχική εμφάνιση, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να θέλει να δει περαιτέρω βελτίωση, την οποία επιθυμεί να συνδυάσει με τα αποτελέσματα.

Ο Αίαντας για να κλείσει το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό πέρασε αντίστοιχα το εμπόδιο της Βοϊβοντίνα με νίκη στο τέλος στο Άμστερνταμ (1-0) και νίκη στο Μαυροβούνιο (1-3) δείχνοντας πως επίσης ψάχνεται έχοντας επίσης νέο προπονητή (Φραντσέσκο Φαριόλι).

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά, κάτι που έκαναν και στα δύο ματς με την Μπότεφ. Το over 0,5 γκολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Ο Αλόνσο έχει μεν στην ευρωπαϊκή λίστα τον Ιωαννίδη, αλλά προφανώς ανέτοιμο καθώς προέρχεται από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού και ο Γερεμέγεφ θα είναι εκ νέου η αιχμή στη γραμμή κρούσης. Ο Σουηδός σκόραρε συνολικά τρεις φορές στα δύο ματς με τη βουλγαρική ομάδα επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά του. Σε απόδοση 2.75 να παραβιάσει την εστία του Άγιαξ ο «πράσινος» επιθετικός.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε bet builder με απόδοση 5.50!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο

16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο