Με όπλο τους την «αεροπορία» οι αιώνιοι στο ΣΕΦ!

Το ΣΕΦ φιλοξενεί το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (20:15).

Με όπλο τους την «αεροπορία» οι αιώνιοι στο ΣΕΦ!
INTIME SPORTS
2'

Το ΣΕΦ φιλοξενεί το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (20:15).

Οι «αιώνιοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 4η στροφή της Basket League με τη μονομαχία του Φαλήρου να βγάζει τη μοναδική ομάδα που θα συνεχίσει αήττητη στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος και θα πάρει κεφάλι στην κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας.

Αυτή είναι η δεύτερη φετινή μονομαχία καθώς προηγήθηκε αυτή στη Ρόδο τον Σεπτέμβριο για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε δύο ανέτοιμες τότε ομάδες και τον Ολυμπιακό να επικρατεί (86-85) όντας πιο αποφασιστικός.

Το τωρινό ντέρμπι έρχεται σε μια συγκυρία όπου αμφότεροι προέρχονται από δύσκολες εκτός έδρας αποστολές μόλις 48 ώρες νωρίτερα, ενώ ακολουθεί νέα ευρωπαϊκή «διαβολοβδομάδα».

Ο μεν Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν τα κατάφερε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν (84-80) παρά το προβάδισμα που είχε για μεγάλο διάστημα, γνωρίζοντας τρίτη ήττα σε ισάριθμες εκτός έδρας αποστολές.

Ο δε Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν παρά τις κομβικές απουσίες εμφανίστηκε συσπειρωμένος και για πρώτη φορά φέτος αρκούντως συγκεντρωμένος και... σκληρός στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα για να θριαμβεύσει στην «καυτή» έδρα της Φενέρ (76-81) και να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες.

Στη Ρόδο το σκορ πήγε ψηλά (171 πόντοι συνολικά) ενώ η ποιότητα των δύο ομάδων είναι τέτοια που μπορούν να πάνε εκ νέου σε υψηλό επίπεδο το σκορ. Οι Over 158.5 πόντοι στο ΣΕΦ σε απόδοση 1.92.

Οι ψηλοί είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά με τους «αιώνιους» να έχουν στις τάξεις τους κορυφαίους στη θέση «5». Ο Ματίας Λεσόρ έχει κάνει εκρηκτική εκκίνηση στη σεζόν και το έδειξε και με τη Φενέρ και θα κληθεί να πάρει πρωτοβουλίες και στο ντέρμπι. Οι Over 12.5 πόντοι του Γάλλου σέντερ είναι σε απόδοση 1.78.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο Μουσταφά Φαλ που πάντα είναι παράγοντας στα ντέρμπι και μπορεί να ανταπεξέλθει και δημιουργικά. To Over 7.5 σε σύνολο ασίστ και ριμπάουντ σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή