Video-βόμβα: Καταγγελία-σοκ για μεθυσμένο διαιτητή στη Γ' Εθνική!

Καταγγελία-βόμβα με πολύ βαριές κατηγορίες από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Video-βόμβα: Καταγγελία-σοκ για μεθυσμένο διαιτητή στη Γ' Εθνική!
1'

Έξαλλοι είναι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας με τον διαιτητή Μαρόπουλο και τις υποδείξεις του στο παιχνίδι με την Νέα Καλλικράτεια.

Με ανακοίνωση-φωτιά, ο σύλλογος από την Ημαθία καταγγέλει τρομερά πράγματα κατά του ρέφερι αναφέροντας μεταξύ άλλων πως εμφανίστηκε στο γήπεδο έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ οι Ημαθιώτες αποκάλυψαν και διαλόγους στους οποίους ο διαιτητής φέρεται να τους τάζει ευνοϊκη διαιτησία στο επόμενο ματς!

Η ανακοίνωση-βόμβα:

Λόγω της απαράδεκτης και εχθρικής διαιτησίας του κυρίου Μαρόπουλου Νικόλου και της β’ βοηθού κυρίας Παπαδοπούλου Ζωής στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την Π.Ο. Ν. Καλλικράτειας προχωράμε στην παρακάτω καταγγελία: Ο εν λόγω ρέφερι με τους βοηθούς του προσήλθαν στο γήπεδο στις 14:00, την ώρα που στο γήπεδο βρισκόταν μόνο ο φροντιστής μας και ο προπονητής της ομάδας μας. Ο κ. Μαρόπουλος το πρώτο πράγμα που ζήτησε με την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, ήταν ένας κουβάς καφέ όπως είπε χαρακτηριστικά, από τον φροντιστή μας διότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως το εκμυστηρεύτηκε στον φροντιστή μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Μαρόπουλος υπέδειξε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στο 12ο λεπτό του αγώνα το οποίο μόνο αυτός είδε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας γελούσαν με την συγκεκριμένη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή