ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Τρομακτική» η Μπάγερν, προβάδισμα για Τσέλσι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Champions League: «Τρομακτική» η Μπάγερν, προβάδισμα για Τσέλσι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Champions League: Δείτε όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις της Τρίτης (23/2) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ισοπεδωτική ήταν η Μπάγερν Μονάχου στα πρώτα 42 λεπτά του αγώνα με την Λάτσιο στη Ρώμη κι επικράτησε 4-1, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά από το πρώτο ματς.

Οι Βαυαροί, οι οποίοι προέρχονταν από ήττα στην Bundesliga (2-1 από την Άιντραχτ), ξέσπασαν και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι έχουν ελπίδες για την έκπληξη.

Ιστορικά γκολ σημείωσαν οι Λεβαντόφσκι και Μουσιάλα. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020 ξεπέρασε τον Ραούλ κι ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ του Champiops League με 72 τέρματα, ενώ ο νεάρός στο ντεμπούτο του έγινε ο νεότερος Άγγλος που βρίσκει δίχτυα στον θεσμό.

Σημαντικό βήμα για την παρουσία της στους «8» έκανε κι η Τσέλσι, η οποία νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ματς που έγινε στο Βουκουρέστι. Ο Σιμεόνε παρέταξε την πιο συντηρητική εκδοχή της ομάδας του, αλλά η Τσέλσι είχε υπομονή τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Μάλιστα, το έπραξε με ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Ολιβιέ Ζιρού, έστω κι αν η φάση χρειάστηκε να εξεταστεί για αρκετή ώρα στο VAR πριν μετρήσει.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-4

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παράταση του lockdown στην Αττική μέχρι τις 8 Μαρτίου - Κλειστά σχολεία, λιανεμπόριο