Κορονοϊός: Έπος! Στη Σουηδία επιτρέπουν αυστηρά οκτώ θεατές στα γήπεδα

Κορονοϊός: Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Σουηδία ξεκίνησε με την παρουσία κόσμου, αλλά σε κάθε γήπεδο επιτρέπονται αυστηρά μέχρι οκτώ θεατές!

Κορονοϊός: Έπος! Στη Σουηδία επιτρέπουν αυστηρά οκτώ θεατές στα γήπεδα
1'

Τα άδεια γήπεδα, έχουν γίνει πλέον μια συνηθισμένη εικόνα την εποχή της πανδημίας, ωστόσο σε πολλά πρωταθλήματα γίνεται προσπάθεια ώστε τουλάχιστον ένας μικρός αριθμός θεατών να μπορεί να παρακολουθεί τα ματς.

Αυτό πήγαν να πράξουν και στη Σουηδία, ωστόσο το αποτέλεσμα μάλλον είναι κάπως... αστείο! Συγκεκριμένα, σε κάθε ματς του πρωταθλήματος που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο μπορούν να παρακολουθήσουν αυστηρά μέχρι οκτώ θεατές.

Μοιραία, λοιπόν, στη χώρα ξεκίνησαν συγκρίσεις καθώς στην αναμέτρηση της ΑΙΚ με την Ντέγκερφορς βρέθηκαν οκτώ άτομα, ενώ την ίδια ώρα, στον ζωολογικό κήπο Skansen Park βρίσκονταν 5.000 άνθρωποι.

Ο Γενικός Γραμματέας της Λίγκας, Ματς Ένκβιστ, δήλωσε ότι: «Αισθανόμαστε ότι δεν μας βλέπουν ως μεγάλη επιχείρηση, όπως είμαστε. Οι υγειονομικές αρχές βρίσκουν ευκολότερα λύσεις για τα εμπορικά κέντρα και τα μπαρ, παρά για μας. Πραγματικά, δεν ξέρω».

Ο παίκτης της Ντέγκερφορς, Βίκτορ Έντβαρντσον είπε από την πλευρά του ότι: «Είναι κρίμα που ήταν μόλις οκτώ άτομα. Θα ήταν πολύ καλύτερο να ήταν 50.000 και να φωνάζουν. Η πλάκα όμως είναι ότι άκουγα τι φώναζαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Οι δράστες διέφυγαν μετά την εκτέλεση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή