Ανέλαβε την Εθνική Γερμανίας ο Νάγκελσμαν

Ο νεαρός τεχνικός έθεσε ως πρώτο στόχο της θητείας του, την κατάκτηση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ανέλαβε την Εθνική Γερμανίας ο Νάγκελσμαν
1'

Ο Χάνσι Φλικ απολύθηκε κι ο διάδοχός του είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Γερμανίας, σε μια άκρως απαιτητική περίοδο. Με την ομάδα να έχει μπροστά της το καλοκαίρι το Euro που θα διεξαχθεί εντός έδρας! Οπότε η απαίτηση αφορά την κατάκτηση της διοργάνωσης, από μια ομάδα που απέτυχε παταγωδώς στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην παρουσίασή του ο Νάγκελσμαν δεν κρύφτηκε. Είπε ευθέως πως στόχος είναι το Euro, θέλοντας να παρουσιάσει ποδόσφαιρο που θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Βοηθοί του θα είναι οι Σάντρο Βάγκνερ και Μπέντζαμιν Γκλούεκ, ενώ το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του Euro.

«Aναλαμβάνουμε με μεγάλη ευθύνη. Ένα ολόκληρο έθνος είναι πίσω μας και θέλουμε να τους ενθουσιάσουμε με υπέροχο ποδόσφαιρο», είπε ο Νάγκελσμαν κατά την παρουσίασή του και συνέχισε: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με μια συγκεκριμένη ιδέα. Αλλά απαιτούμε επίσης ελκυστικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο βάσει αποτελεσμάτων. Ένα Euro στο σπίτι με ολόκληρο το έθνος πίσω μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή