Παναθηναϊκός: Θέλει… κερασάκι στην τούρτα με Μαξίμοβιτς!

Προχωρημένες οι επαφές του Παναθηναϊκού για την συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο χαφ, Νέναντ Μαξίμοβιτς της Χετάφε – Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Παναθηναϊκός: Θέλει… κερασάκι στην τούρτα με Μαξίμοβιτς!
1'

Τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών και ο Παναθηναϊκός πάει για εντυπωσιακό ντεμαράζ που θα τον γεμίσει ποιότητα. Το ρόστερ των «πράσινων» ήδη έχει ενισχυθεί με τους Λημνιό, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι. Ο Βίτορ Ούγκο έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή και την ερχόμενη εβδομάδα θα τελειώσει και το τυπικό μέρος με τον Τάσο Μπακασέτα.

Πέραν αυτών, οι «πράσινοι» παλεύουν για ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή. Ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες στη μεσαία τους γραμμή. Ο λόγος για τον Νέναντ Μαξίμοβιτς. Διεθνής Σέρβος αμυντικός μέσος, βασικότατο στέλεχος της Χετάφε, της οποίας είναι κι αρχηγός.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι κι έτσι έχει δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και η συμφωνία μοιάζει να είναι κοντά. Κάτι που αν τελικά επιτευχθεί, θα ακολουθήσει πίεση προς τον σύλλογο της Primera Division προκειμένου να τον αφήσει άμεσα να έρθει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι μια σπουδαία κίνηση που μαζί με τον Μπακασέτα ανεβάζουν επίπεδο τον άξονα του «τριφυλλιού». Ο Μαξίμοβιτς έχει τεράστιο κίνητρο ενόψει του Euro, όντας βασικό μέλος της Εθνικής Σερβίας με 48 συμμετοχές. Φέτος έχει 23 ματς στην Ισπανία. Στη Χετάφε βρίσκεται απ’ το 2018 όταν και τον απέκτησε έναντι 10 εκ. ευρώ από την Βαλένθια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή