Copa Libertadores: Αστυνομικός στη Βραζιλία χτύπησε με ασπίδα ποδοσφαιριστή (vid)

Σάλος στο Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το χτύπημα που δέχθηκε ποδοσφαιριστής από αστυνομικό.
Copa Libertadores: Αστυνομικός στη Βραζιλία χτύπησε με ασπίδα ποδοσφαιριστή (vid)
1'

Ξέφυγαν τα πράγματα στην αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Copa Libertadores ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Ταγέρες.

Η ένταση ξεκίνησε λίγο μετά από ένα πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Ο Λούκας Μόουρα αρχικά αστόχησε, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη αφού ο Γκουίντο Ερέρα δεν πατούσε στη γραμμή.

Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ο τερματοφύλακας της Ταγέρες πήγε στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί μαζί με άλλους συμπαίκτες του. Στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων απώθησε με την ασπίδα του τον Λαουτάρο Μοράλες, ο οποίος φάνηκε να χτυπά στο πρόσωπο.

Ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο χορτάρι και ακολούθησε μεγάλη ένταση. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ερέρα έκανε δηλώσεις για το γεγονός.

«Αυτά είναι πράγματα που δεν χρειάζεται να συμβούν, μιλούσα με τον διαιτητή για το πέναλτι που επαναλήφθηκε και μας επιτέθηκαν. Μου έκανε εντύπωση πόσο ψυχροί ήταν, αλλά είναι πάντα το ίδιο, κάθε φορά που έρχονται οι ομάδες της Αργεντινής εδώ φεύγουν με παράπονα και οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου είναι άλλοι κι όχι οι παίκτες.

Σίγουρα θα ξανασυμβεί, είναι κάτι που όλοι ξέρουμε. Ειδικά όταν η επιθετικότητα είναι από την πλευρά τους γιατί δεν κάναμε τίποτα, απλά παραπονιόμασταν γιατί επαναλήφθηκε το πέναλτι.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για το πώς σταθήκαμε όρθιοι, για το πώς παίξαμε».

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή