Θέμα Τσέριν σύμφωνα με τους Κροάτες: «Τα βρήκε με την Ντινάμο, διαφορά με Παναθηναϊκό»

Ο Άνταμ Τσέριν έχει συμφωνήσει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σύμφωνα με τους Κροάτες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως υπάρχει απόσταση με τον Παναθηναϊκό.
Θέμα Τσέριν σύμφωνα με τους Κροάτες: «Τα βρήκε με την Ντινάμο, διαφορά με Παναθηναϊκό»
1'

Νέα δημοσιεύματα στην Κροατία αναφορικά με τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού που προετοιμάζεται με την Εθνική του για το Euro, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Όμως είναι γνωστό πως θα ήθελε αναπροσαρμογή. Έτσι, την ίδια ώρα προκύπτουν δημοσιεύματα απ’ το εξωτερικό για συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Τσέριν ουσιαστικά τα έχει βρει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάτι που φυσικά θα ήταν παράνομο χωρίς την έγκριση του Παναθηναϊκού, η οποία δεν μπορεί να υπάρχει μια και το ίδιο το δημοσίευμα τονίζει πως υπάρχει διαφορά στα θέλω των «πράσινων» με αυτά που δίνουν οι Κροάτες.

Η ιστοσελίδα «germanijak.hr» κάνει λόγο για απαιτήσεις του «τριφυλλιού» που φτάνουν στα 5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η Ντινάμο προσφέρει 2 εκατ. Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του Τσέριν ίσως να προσπαθεί να πιέσει με τον τρόπο αυτό για νέα διαπραγμάτευση αναφορικά με αύξηση των αποδοχών του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή