Άγγελος Ποστέκογλου: Ένας Έλληνας υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!

Στη λίστα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας για τον πάγκο της εθνικής ομάδας βρίσκεται ο Άγγελος Ποστέκογλου, σύμφωνα με την «Telegraph».

Άγγελος Ποστέκογλου: Ένας Έλληνας υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!
1'

Η εθνική Αγγλίας έφτασε για δεύτερη σερί φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρόπαιο στον θεσμό.

Ηττήθηκε με 2-1 από την Ισπανία στο Euro 2024 και έμεινε με άδεια χέρια, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δέχεται έντονη κριτική για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του.

Ο Άγγλος προπονητής παραιτήθηκε από τη θέση του και τα «Τρία Λιοντάρια» αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του για να τον διαδεχτεί.

Μετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που σύμφωνα με την «Independent», αποτελεί τον διακαή πόθο της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στη λίστα βρίσκεται και ένας Έλληνας!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Ποστέκογλου, τον προπονήτη της Τότεναμ, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και τεχνικός της Παναχαϊκής στη Γ' Εθνική!

Όπως αναφέρει η Telegraph, η FA παρακολουθεί εδώ και χρόνια την πορεία και την καριέρα του Έλληνα προπονητή, ο οποίος σε μικρή ηλικία μετανάστευσε στην Αυστραλία, της οποίας υπήρξε στο παρελθόν ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή