Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Μπρέιθγουεϊτ, ακολουθεί ο Πιρόλα - Κοντά και σε Βέλντε

Μεταγραφές: Άμεσα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Λορέντσο Πιρόλα από τον Ολυμπιακό, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να πλησιάζει στους «ερυθρόλευκους».

Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ
Μόνο τα τυπικά απομένουν για τον Δανό στον Ολυμπιακό
EPA/Liselotte Sabroe, ΑΜΠΕ
2'

Θέμα… ωρών φαίνεται πως είναι οι μεταγραφές του Δανού επιθετικού και του Ιταλού στόπερ για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχει ολοκληρώσει τον «κύκλο» των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Έτσι, αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι η υπογραφή των συμβολαίων και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Λορέντσο Πιρόλα.

Ο Ιταλός αμυντικός αναμένεται μέσα στην ημέρα στην χώρα μας, για να μπει στην τελική… ευθεία η μετακίνησή του από τη Σαλερνιτάνα στους κατόχους του Europa Conference League, έναντι 3.000.000 ευρώ. Μάλιστα, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, οι Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Λορέντσο Πιρόλα αναμένεται να ταξιδέψουν άμεσα για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Κοντά και σε Βέλντε

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός άσος που έχει ρίζες από την Αργεντινή εμφανίζεται πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους». Ο ελληνικός σύλλογος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Λεχ Πόζναν.

Ο 24χρονος εξτρέμ είχε προτάσεις από την Γαλλία και την Τουρκία, αλλά πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, κάτι που έφερε και τη συμφωνία των δύο συλλόγων έναντι 4.000.000 ευρώ.

Φιλικό με Άγιαξ - Η ώρα και το κανάλι

Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής (19/07) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μία πρώτη ευκαιρία για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 16:00 τον Άγιαξ στο «Football RKSV Driel». Το φιλικό θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 1HD.

https://www.instagram.com/p/C9mFRDzI_A9/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή