Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα διαρκείας της νέας σεζόν - Οι τιμές και όλες οι λεπτομέρειες

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τίθενται από την Παρασκευή (19/07) το μεσημέρι τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-’25.

Διαρκείας ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Στη διάθεση των φιλάθλων τα νέα διαρκείας των "πράσινων"
pao.gr
3'

Οι νέες κάρτες αφορούν σ’ όλες τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν, ήτοι τα ευρωπαϊκά προκριματικά, ομίλους και περεταίρω φάσεις, τη Super League, για την κανονική περίοδο και τα Play Offs, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει σε δύο… δόσεις, αρχικά για τους περσινούς κατόχους, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) στις 14:00 και δύο ώρες αργότερα θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τους υπόλοιπους φιλάθλους, μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 17:30.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου «γράφτηκαν» ένδοξες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου και ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 στις 3 το μεσημέρι και για δέκα ημέρες σε προνομιακές τιμές, ξεκινάει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25!

Προτεραιότητα να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις προνομιακές τιμές έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2μ.μ. θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 4 μ.μ. και έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 5.30 μ.μ., αποκτούν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε προνομιακή τιμή.

Για τα ισχύοντα από Τρίτη 30 Ιουλίου και έπειτα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες σε Ευρώπη (προκριματικά, ομίλους, περαιτέρω φάσεις), Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs), Κύπελλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι η εγγραφή (ή η ανανέωση της συνδρομής) ως μέλους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τα οικογενειακά πακέτα αφορούν τις θύρες 5, 7, 9 και ισχύουν για παιδιά γεννηθέντα μετά την 1/1/2012 συνοδευόμενα από γονέα.

Τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% θα πρέπει να απευθύνονται στο info@paotickets.gr για την αποστολή του πιστοποιητικού ΚΕΠΑ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet στο www.pao.gr.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει ότι με τη νέα νομοθεσία για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει:

  • Τα στοιχεία που δηλώνετε στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, να ταυτίζονται με τα στοιχεία των πραγματικών κατόχων. Σε διαφορετική περίπτωση η κάρτα διαρκείας θα ακυρώνεται.
  • Να αποθηκεύετε ψηφιακά την κάρτα διαρκείας σας στο gov.gr wallet και να την επιδεικνύετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου κατά την είσοδό σας στην αθλητική εγκατάσταση, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
  • Όσοι φίλαθλοι είναι αλλοδαποί και δεν διαθέτουν κωδικούς taxis net για την πρόσβαση στο gov wallet, απευθύνονται μέσω email στο info@paotickets.gr.

Για την πρόσβαση των κατόχων διαρκείας της περσινής σεζόν στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων, θα χρειαστεί να εισάγετε τον οκταψήφιο κωδικό του barcode του εισιτηρίου σας της περσινής σεζόν χωρίς να συμπεριλάβετε την παύλα.

Για να δείτε το έντυπο με όλες τις πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2024-2025, πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ για αγορά διαρκείας.

Πάμε όλοι μαζί!».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή