ΑΕΚ: «Γκάζια» Αλμέιδα σε παίκτες για το χαλάρωμα με Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες - Η αντίδρασή τους

ΑΕΚ: Έντονη ήταν η αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, ο οποίος μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Ματίας Αλμέιδα
Έντονο ήταν το ύφος του Αργεντίνου μετά τη νίκη με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες
EUROKINISSI
1'

Το βράδυ της Τετάρτης (24/07) η ΑΕΚ κατάφερε να μετατρέψει ένα πάρτι σε μία αγχωτική διαδικασία, καθώς επέτρεψε στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες να σημειώσει τρία γκολ σε λιγότερο από 20 λεπτά και να προκαλέσει εκνευρισμό στο εσωτερικό της ομάδας και στους φιλάθλους για την εικόνα που έδειξε η Ένωση στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα τα έψαλλε στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα. Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», ο Αργεντίνος κόουτς κράτησε τους «κιτρινόμαυρους» για μία ώρα στα αποδυτήρια και τους μίλησε σε έντονο ύφος.

Ο «Πελάδο» θέλησε να… ξυπνήσει τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς και ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας, μια και η εικόνα που είχε η Ένωση κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στα τελευταία λεπτά, ήταν η ίδια με την περσινή σεζόν, όπου ο «Δικέφαλος» έχασε το πρωτάθλημα από ανάλογα λάθη.

Η αντίδραση των παικτών

Παράλληλα, εκνευρισμός επικρατούσε και μεταξύ των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Ανδόρας. Όπως σημείωσαν στις συζητήσεις τους, τα λάθη ήταν παιδικά και θα πρέπει να παρουσιαστούν αποφασισμένοι στον επαναληπτικό, παίρνοντας την πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Όσον αφορά στην ρεβάνς, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία, χωρίς κάποιο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα, ο οποίος θα γίνει σε πλαστικό χλοοτάπητα και σε υψόμετρο, κάτι που επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή