Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Εξετάζει τα δεδομένα για Ζιγκό - Ενδιαφέρον για Μπακαγιόκο

Μεταγραφές: Η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό φέρεται πως απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, τη στιγμή που ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο για το κέντρο.

Σαμουέλ Ζιγκό
Ο Γάλλος αμυντικός απασχολεί τον "Δικέφαλο του Βορρά"
EPA/Guillaume Horcajuelo, ΑΜΠΕ
2'

Τα δεδομένα για την απόκτηση του Σαμουέλ Ζιγκό εξετάζουν με προσοχή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ εμφανίζεται έτοιμος για… αναχώρηση από την Τούμπα με προορισμό τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλούντ και στον «Δικέφαλο του Βορρά» εξετάζουν τις περιπτώσεις που απασχολούν.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Βάνια Ντρκούσιτς, όμως, στη λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Σαμουέλ Ζιγκό που ανήκει στη Μαρσέιγ. Ο Γάλλος αμυντικός δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι για τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει… υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα των Μασσαλών.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο 30χρονος άσος βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής… στέγης, πριν από μερικές μέρες βρέθηκε κοντά στην Τραμπζονσπόρ, όμως, αρνήθηκε να «μετακομίσει» στην Τουρκία. Βέβαια, το όνομά του εμφανίζεται στη λίστα και άλλων ομάδων του εξωτερικού, όμως, στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται έτοιμοι να μπουν στη διεκδίκησή του, σε μία περίπτωση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Ενδιαφέρον για Μπακαγιόκο

Παράλληλα, στη μεταγραφική λίστα των Θεσσαλονικέων είναι και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο γεννηθείς στο Παρίσι, μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λοριάν, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Ligue 2.

Ο γαλλικός σύλλογος δεν μπορεί να… αντέξει το συμβόλαιό του και ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να αγωνιστεί σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί και ο ΠΑΟΚ, ειδικά μετά το «ναυάγιο» με τον Σουαλιχό Μεϊτέ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή