Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ποντένσε - Αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League με τη Γουλβς

Ολυμπιακός: Το «παρών» στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Άρσεναλ έδωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά για την έκβαση της υπόθεσης.

Ντάνιελ Ποντένσε
Τα δεδομένα με τον Πορτογάλο εξτρέμ στους Πειραιώτες
EPA/DAVID CLIFF, ΑΜΠΕ
1'

Ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλει να επιστρέψει… μόνιμα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και αυτό είναι που έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Γουλβς. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «Λύκων» δεν δείχνουν καμία διάθεση να τον… βοηθήσουν να αποχωρήσει από την ομάδα, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Όλο αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος εξτρέμ μετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ βρέθηκε και στην αποστολή για την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Premier League απέναντι στην Άρσεναλ στο «Emirates». Μάλιστα, μετά το 2-0 των γηπεδούχων, ο Ο’ Νιλ τον πέρασε ως αλλαγή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 41χρονος κόουτς ανέφερε: «Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ (σ.σ. Ποντένσε) ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι συγκεκριμένες κινήσεις προκαλούν κάποια ερωτηματικά αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης. Ωστόσο, στον Πειραιά δεν προκύπτει κάποια ανησυχία.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επέλθει αίσιο τέλος στην εν λόγω υπόθεση και ο Ντάνιελ Ποντένσε θα επιστρέψει στην ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή