Παναθηναϊκός: Βραζιλιάνικο σενάριο για τον Πέπε της Γκρέμιο

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Βραζιλιάνος μέσος της Γκρέμιο είναι στο στόχαστρο των «πράσινων» για τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Πέπε Γκρέμιο
EPA/HEDESON ALVES
1'

Η απόφαση έχει παρθεί στον Παναθηναϊκό και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, φαντάζει δεδομένη η απόκτηση κεντρικού μέσου. Ενός χαφ box to box που θα παίζει στο «8» και θα ανεβάσει το επίπεδο των «πράσινων» εκεί.

Τα πρώτα σενάρια άρχισαν ήδη να εμφανίζονται, με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν πως στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» είναι ο Πέπε της Γκρέμιο. Πρόκειται για χαφ με αυτά τα στοιχεία στα 26 του χρόνια, έχει καλή τεχνική και ταχύτητα για τη θέση του, ενώ δεν του λείπει το ύψος και η δύναμη.

Το συμβόλαιό του λήγει σε 1,5 χρόνο (Δεκέμβρη του 2025) και το ρεπορτάζ στη χώρα της λατινικής Αμερικής αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός… χτύπησε την πόρτα της Γκρέμιο και ρώτησε για τις λεπτομέρειες πιθανής πώλησής του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μια καλή σεζόν πέρυσι και φέτος δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, με τους συμπατριώτες του να τονίζουν πως αυτό συμβαίνει γιατί πιέζει να πάρει μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός, πάντα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, δεν έχει καταθέσει πρόταση ακόμα, απλά έχει κάνει τις πρώτες επαφές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή