Μεταγραφές: Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Μπαΐνοβιτς – Υπέγραψε έως το 2026

Μεταγραφές: Ο ΟΦΗ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, ο οποίος θα είναι κάτοικος Κρήτης έως το 2026.

Φίλιπ Μπαΐνοβιτς ΟΦΗ
OFI FC
1'

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου, ο οποίος έρχεται από τη Σπάρτακ Τρνάβα.

Με την ομάδα της Σλοβακίας είχε πέρσι μια «γεμάτη» σεζόν, μετρώντας 40 εμφανίσεις, όπου είχε οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, ενώ φέτος έπαιξε σε πέντε αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στο Conference League. Ο Μπαΐνοβιτς αγωνίζεται στο «8», ενώ μπορεί να καλύψει και το «6».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Filip Bainovic, από την Spartak Trnava, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας.

Ο 28χρονος μέσος (γενν. 23/6/1996, Pozarevac, Σερβία) αγωνίστηκε το φετινό καλοκαίρι στην προκριματική φάση του Conference League, με τα χρώματα της Spartak Trnava.

Την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων.

Εκτός από την Spartak Trnava, με την οποία έχει συνολικά 44 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Rad (62 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), AS Trencin (56 συμμετοχές, 11 γκολ, 5 ασίστ), Górnik Zabrze (41 συμμετοχές) και Radnik (17 συμμετοχές).

Ο Filip Bainovic έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Filip, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή