Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη-Ίνγκασον κόντρα στον Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: Με τον Πελίστρι και τον Πάλμερ-Μπράουν στην αποστολή η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη-Ίνγκασον κόντρα στον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS
1'

Μετά το… κάζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 25/8). Ο Ντιέγκο Αλόνσο σκέφτεται ταυτόχρονα και τη διαχείριση του ρόστερ, καθώς ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Λανς για τα play offs του Conference League.

Δεδομένα θα υπάρξει rotation στην ενδεκάδα και μένει να φανεί σε ποιο βαθμό θα γίνει αυτό καθώς απέναντι στον Asteras Aktor το «τριφύλλι» το πλήρωσε. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Ιωαννίδης και Ίνγκασον που έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Πελίστρι συμπεριλήφθηκε κανονικά στις επιλογές, ενώ το ίδιο γίνεται πρώτη φορά φέτος με τον Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός φυσικά και ο τιμωρημένος Ζέκα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή