AEK: «Συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για Ντουά» - Όσα αναφέρουν στη Βουλγαρία

Μεταγραφές: Για συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λουντογκόρετς κάνουν λόγο οι Βούλγαροι, όσον αφορά στην απόκτηση του Κουάντο Ντουά.

Κουάντο Ντουά ΑΕΚ
EPA/YOAN VALAT
1'

Ο διεθνής Ελβετός είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, για την ενίσχυση της στην επιθετική γραμμή.

Η απόκτηση, άλλωστε, ενός παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή αποτελεί προτεραιότητα, με τους «κιτρινόμαυρους» να πληρώνουν την απουσία εναλλακτικής λύσης και στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ντουά φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ξένα ΜΜΕ, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο θέμα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βουλγαρία, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού. Μάλιστα, όπως τονίζεται άνθρωπος της «Ένωσης» παρακολούθησε από κοντά τον παίκτη στο παιχνίδι με την Πετροκούμπ. Με βάση τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να τα βρει η ομάδα με τον Ντουά.

Η Λουντογκόρετς απέκτησε τον Ελβετό την περασμένη σεζόν, έναντι 3.500.000 ευρώ από τη Νυρεμβέργη, ενώ ο παίκτης αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro 2024. Ήταν στην αποστολή μαζί με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή