Σβεν Γκόραν Έρικσον: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα με τη Λίβερπουλ κι οι επαφές με τον Πιερικό!

Σβεν Γκόρεν Έρικσον: Ο Σουηδός τεχνικός έκανε το όνειρο του πραγματικότητα με τη Λίβερπουλ, ενώ ο Πιερικός είχε προσπαθήσει να τον φέρει στην Ελλάδα!

Σβεν Γκόραν Έρικσον
EPA/ADAM VAUGHAN
1'

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί τη μεγάλη απώλεια του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 76 ετών.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ την περασμένη εβδομάδα είοχε συγκινήσει με τα λόγια του, σε μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να ζήσει τη ζωή του.

Πριν από λίγους μήνες, ο Έρικσον κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, καθώς πάντα ήθελε να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, έκατσε στον πάγκο των «Reds», για να καθοδηγήσει τους legends κόντρα σ’ εκείνους του Άγιαξ, στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του. Μάλιστα, ο κόσμος που βρέθηκε στο Anfield του επιφύλαξε μια μοναδική αποθέωση κατά την είσοδο στο γήπεδο!

Ο Πιερικός προσπάθησε να τον φέρει στην Ελλάδα!

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είχε μια καριέρα με πολλούς σταθμούς και τίτλους και τον Ιούλιο του 2021 πλησίασε στο να δουλέψει και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σουηδική ιστορία «expressen.se», ο σπουδαίος τεχνικός ήταν «σε συζητήσεις με τον Πιερικό».

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι: «Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν». Τελικά, οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος και το μεγάλο «μπαμ» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή