Super League: Τρίτη «στροφή» με έξοδο για τον Ολυμπιακό και πρώτο εντός για Άρη

Πρώτο… πιάτο για την 3η αγωνιστική της Super League, βρίσκει τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Λαμία, τον Άρη να φιλοξενεί τον Asteras Aktor και τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Super League: Τρίτη «στροφή» με έξοδο για τον Ολυμπιακό και πρώτο εντός για Άρη
INTIME SPORTS
2'

Τελευταία μέρα του καλοκαιριού και… ορεκτικό για την 3η αγωνιστική της Super League. Μια «στροφή» πριν αρχίσουν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και πριν τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, όλες οι ομάδες επιθυμούν να πάνε με ηρεμία στο 15ήμερο δουλειάς που τους προσφέρεται με αυτή την ευκαιρία.

Το «πρέπει» είναι ακόμη μεγαλύτερο για τους συλλόγους που έχουν στόχο τον τίτλο. Σήμερα λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αγωνιστεί. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το δεύτερο παιχνίδι τους στην επαρχία, φιλοξενούμενοι από τη Λαμία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στον Ρέτσο που έμεινε εκτός, ενώ για πρώτη φορά έχει στη διάθεσή του τον Κάρμο. Η Λαμία απ’ την άλλη, προέρχεται απ’ την έκπληξη στην έδρα της ΑΕΚ (1-1) ενώ έχει συγκεντρώσει ήδη 4 βαθμούς όντας αήττητη. Κατά συνέπεια χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κάνει τη… ζημιά στους «ερυθρόλευκους».

Στο «Κλ. Βικελίδης» σε ματς που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ο Άρης υποδέχεται τον Asteras Aktor στο πρώτο του εντός έδρας ματς. Ο Άκης Μάντζιος δε θα έχει ξανά τον τιμωρημένο Σουλεϊμάνοφ, ενώ εκτός είναι και ο Βέλεθ που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζουλ. Από την άλλη για την ομάδα της Τρίπολης που νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό αλλά έχασε στην έδρα της απ’ τον Βόλο, απουσιάζει ο Άλχο.

Το πρόγραμμα της ημέρας «κλείνει» στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό. Δύο ομάδες που μέχρι τώρα δεν έχουν βαθμό στο πρωτάθλημα μετρώντας από δύο ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν επιστροφές καθώς στην αποστολή μπήκαν οι Μπακάκης, Σιέλης, Ρόα και Πάλμα. Για τους Σερραίους, δεν υπολογίζονται για το ματς οι Μαρίνος, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Δεληγιαννίδης (τραυματίες).

SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 31 Αυγούστου

Λαμία-Ολυμπιακός 19:30 Cosmote Sport 1

Άρης-Asteras Aktor 20:00 Novasports Prime

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 22:00 Cosmote Sport 2

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 19:00 Novasports 2

Βόλος-ΟΦΗ 19:30 Cosmote Sport 2

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 20:30 Novasports Prime

Athens Kallithea-Παναθηναϊκός 22:00 Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΟΚ 6
2.Ολυμπιακός 6
3.ΑΕΚ 4
4.Λαμία 4
5.Άρης 4
6.Βόλος 3
7.Asteras Aktor 3
8.Παναθηναϊκός 3
9.Ατρόμητος 2
10.Athens Kallithea 1
11.Λεβαδειακός 1
12.ΟΦΗ 1
13.Πανσερραϊκός 0
14.Παναιτωλικός 0

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή