Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Έβγαλε ανωτερότητα κι έκανε το 3Χ3

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Συνεχίζει με το απόλυτο νικών η ομάδα του Πειραιά, επικρατώντας εύκολα στη Φθιώτιδα – Δύο γκολ ο Ελ Κααμπί, ένα ο Μαρτίνς για τους «ερυθρόλευκους».

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Έβγαλε ανωτερότητα κι έκανε το 3Χ3
INTIME SPORTS
3'

Όντας καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός καρπώθηκε την εμφάνισή του στο «Αθ. Διάκος». Εκεί επιβλήθηκε της Λαμίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα που τον φέρνει στο 3Χ3 και στους 9 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ που είναι η μόνη ομάδα η οποία μπορεί να φτάσει τους «ερυθρόλευκους».

Κορυφαίος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να έχει δύο γκολ και μία ασίστ. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος βρέθηκε επίσης σε πολύ καλό απόγευμα.

Το ματς άρχισε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πιέσει, με τον Βέλντε στο 6’ να έχει πολύ ωραία ενέργεια, αλλά ο Κόστιτς έσωσε την ομάδα του. Δέκα λεπτά μετά, ο Ζέλσον Μαρτίνς πλάσαρε ωραία με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να κρατά και πάλι το μηδέν.

Το ματς άρχισε να ισορροπεί και η Λαμία είχε την πρώτη της σημαντική ευκαιρία στο 31’. Ο Αντράντε βρήκε τον Φουρτάδο, αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά το τελείωμά του κόντραρε κι έφυγε κόρνερ!

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» άμεσα, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να βγαίνει τετ α τετ στο 32’ και τον Κόστιτς και πάλι να κρατά το μηδέν για την ομάδα του. Λίγο αργότερα η Λαμία κέρδισε φάουλ, με τον Φουρτάδο να σουτάρει στο τείχος και τον Μπίκοβ στη συνέχεια να δοκιμάζει απ’ το ύψος της περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41’. Ο Τσικίνιο έκανε εξαιρετική μπαλιά, ο Ελ Κααμπί με πολύ ωραία κεφαλιά «κρέμασε» τον Κόστιτς για το 0-1!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Βλαχομήτρο να βλέπει τον Τζολάκη να τον σταματά στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 52’ έκανε το γύρισμα, με τον Ρινγκ να διώχνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 62’ απείλησαν με διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Έσε και εν συνεχεία με τον Βέλντε να στέλνει την μπάλα άουτ.

Τελικά οι «ερυθρόλευκοι»… καθάρισαν το ματς στο 79’. Ο Ροντινέι έκανε εξαιρετική ενέργεια και τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί που δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Δύο λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών. Ο Ελ Κααμπί μετά από κεφαλιά του Μασούρα, άνοιξε στον Μαρτίνς και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-3!

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας, φτάνοντας τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Πρώτη ήττα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Νούνιες, Ριγκ

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (64΄ Ραντόνια), Αντράντε, Νούνιες (76΄ Δοϊρανλής), Μέκιτς (64΄ Γκουϊντο), Ριγκ, Φουστάδο, Βλαχομήτρος (83΄ Σιμόνι), Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (76΄ Σάντεμπεργκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (85΄ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (59΄λ.τρ. Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85΄ Ντάνι Γκαρθία), Έσε, Μάρτινς, Τσικίνιο, Βέλντε (78΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (85΄ Γιάρεμτσουκ)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή