Βαθμολογία Super League: Στο -5 ο Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός το απόλυτο

Βαθμολογία Super League: Νέο αποτέλεσμα-σοκ για τον Παναθηναϊκό και απ’ την 3η αγωνιστική βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά απ’ την κορυφή – Το 3Χ3 έκαναν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, πρώτα χαμόγελα για ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Βαθμολογία Super League: Στο -5 ο Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός το απόλυτο
INTIME SPORTS
2'

Πατατράκ για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο από την εντυπωσιακή Athens Kallithea, η οποία ισοφαρίστηκε στο τέλος για το 2-2. Στην 3η στροφή της Super League με τη διακοπή να ακολουθεί λόγω Εθνικών ομάδων, το «τριφύλλι» είχε τη 2η γκέλα του. Έτσι οι «πράσινοι» με 4 βαθμούς είναι ήδη στο -5 απ’ την κορυφή.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται εκεί με 9 βαθμούς, ως οι μοναδικές ομάδες με το απόλυτο νικών. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν δύσκολα στο Περιστέρι του Ατρόμητου, ενώ οι Πειραιώτες πέρασαν εύκολα το Σάββατο απ’ τη Λαμία.

Άνετη επικράτηση και για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό να διαμαρτύρεται για χέρι-πέναλτι του Μουκουντί όσο ήταν το ματς χωρίς σκορ. Η ομάδα της Βοιωτίας πάντως, παραμένει χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα.

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν Παναιτωλικός και ΟΦΗ, με τον Πανσερραϊκό να μένει ουραγός όντας η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στη Super League ακόμη. Ισοπαλία για Άρη και Asteras Aktor στη Θεσσαλονίκη.

SUPER LEAGUE – 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3

Βόλος-ΟΦΗ 1-3

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2

Athens Kallithea-Παναθηναϊκός 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 9

. ΠΑΟΚ 9

3. ΑΕΚ 7

4. Άρης 5

5. Asteras Aktor 4

. Παναθηναϊκός 4

. ΟΦΗ 4

. Λαμία 4

9. Παναιτωλικός 3

. Βόλος 3

11. Ατρόμητος 2

. Athens Kallithea 2

13. Λεβαδειακός 1

14. Πανσερραϊκός 0

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

2 ΓΚΟΛ: Ρεγκίς Κρέσπι (Asteras Aktor), Ουάρντα (Ατρόμητος), Φουρτάδο (Λαμία), Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

1 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί, Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (ΑΕΚ), Μπρόρσον, Σιφουέντες, Μορόν (Άρης), Ουλντρίκις, Μουτίνιο, Βαλμπουενά (Athens Kallithea), Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Μεντιέτα, Κόστα (Βόλος), Βλαχομήτρος (Λαμία), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μαρτίνς (Ολυμπιακός), Γκονθάλεθ, Φούντας, Σενγκέλια, Γιουνγκ (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο (Παναιτωλικός), Τζούρισιτς, Σπόραρ , Τετέ (Παναθηναϊκός), Μπετανκόρ, Σαλαζάρ (Πανσερραϊκός), Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι (ΠΑΟΚ)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

(Δεν έχουν οριστεί ακόμη μέρες και ώρες των αναμετρήσεων)

ΑΕΚ – Βόλος

Asteras Aktor – Ατρόμητος

ΟΦΗ – Άρης

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

Λαμία – Athens Kallithea

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή