Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Περιμένει Λόβρεν - Ολοκληρώνει για Παναθηναϊκό

Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) ο Ντέγιαν Λόβρεν ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ντέγιαν Λόβρεν
Έρχεται και ανακοινώνεται ο Κροάτης στόπερ για τον "Δικέφαλο του Βορρά"
EPA/Friedemann Vogel, ΑΜΠΕ
1'

Στην τελική… ευθεία βρίσκεται το… τυπικό μέρος της μεταγραφής του Κροάτη κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) στην Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας στις 14:45 με πτήση από το Λονδίνο και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τα τυπικά του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκληρώνει το Σάββατο (14/09) την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (15/09) κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του και δύσκολα θα είναι στις επιλογές του Ρουμάνου για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έχει οριστεί για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή