ΠΑΟΚ: Έκανε το «μπαμ» με Λόβρεν - Οριστική συμφωνία για διετές συμβόλαιο

Ο ΠΑΟΚ στην εκπνοή των μεταγραφών ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Κροάτη στόπερ, Ντέγιαν Λόβρεν. 

ΠΑΟΚ: Έκανε το «μπαμ» με Λόβρεν - Οριστική συμφωνία για διετές συμβόλαιο
EPA/CHRISTIAN BRUNA
1'

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν ολοκληρωθεί η διορία στη Super League.

Ο Δικέφαλος, μετά τη συνάντηση των Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου, αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση στόπερ και λίγο πριν την εκπνοή ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν.

Πρόκειται για τον διεθνή Κροάτη κεντρικό αμυντικό, που το 2018 αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ στο Κατάρ το 2022 πήρε το χάλκινο μετάλλιο, δίπλα στον Λούκα Μόντριτς.

Ο 35χρονος στόπερ, ύψους 1.88μ., παίζει από τον Ιανουάριο του 2023 στη Λιόν και πέρσι «μέτρησε» 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λόβρεν αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2010 βρέθηκε στη Λιόν. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Σαουθάμπτον το 2013, απ' όπου τον απέκτησε η Λίβερπουλ και τον κράτησε για 6 σεζόν. Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ για 2,5 χρόνια, πριν επιστρέψει στη Λιόν.

Πλέον, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καθώς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον περασμένο Ιανουάριο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή