Super League, ΟΦΗ – Άρης 3-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους Κρητικούς

Super League: Ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, σε «χορταστικό» ματς για την 4η αγωνιστική.

ΟΦΗ - Άρης 3-2
INTIME SPORTS
1'

«Άλμα» προς τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας έκανε η ομάδα της Κρήτης, η οποία πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούνγκ, ενώ έκαναν το 2-0 στο 57ο λεπτό με τον Λαμπρόπουλο. Ο Μορόν ήταν αυτός που έβαλε και πάλι τους «κίτρινους» στο ματς, καθώς ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 68’.

Ο Σαλσίδο σκόραρε (στο 82’) στο ντεμπούτο του στο κι έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ξανά με το δεύτερο τέρμα του Μορόν στο 88’.

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος
Κίτρινες: Νους, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης - Νταρίντα, Μορόν
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78' Κουτενάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73' Σαλσέδο), Φούντας (73' Μπάκιτς), Σενγκέλια (90'+1 Ριέρα), Γιουνγκ (90΄+1 Καραχάλιος)
ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (74' Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89' Σαμόρα), Νταρίντα (65' Μόντσου), Σίστο (65' Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46' Σαβέριο), Μορόν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή