Super League: Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να «πατήσει» κορυφή – Η ώρα και το κανάλι με Βόλο

Super League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena» και με νίκη θα πιάσει στην κορυφή τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ - Βόλος Super League
INTIME SPORTS
2'

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο στην «OPAP Arena» με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη της, η οποία θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επί της ουσίας, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την «γκέλα» του Ολυμπιακού και το «Χ» στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο, οι οποίοι έχουν υποστεί θλάση. Επίσης, αναμένεται να προφυλαχθεί κι ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση.

Από την άλλη, ο Βόλος δεν θα έχει διαθέσιμους τους Σούντγκρεν και Τσοκάνη, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Χοακίν Γκόμεζ κι έμειναν εκτός αποστολής.

Η ώρα και το κανάλι

Το ΑΕΚ – Βόλος για την 4η αγωνιστικής της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας (16/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η 4η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • Λαμία – Athens Kallithea 0-0
  • Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 ΑΕΚ – Βόλος CosmoteSport1HD

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 10
  2. ΠΑΟΚ 10
  3. ΑΕΚ 7 -3αγ.
  4. ΟΦΗ 7
  5. Ατρόμητος 5
  6. Άρης 5
  7. Παναθηναϊκός 5
  8. Λαμία 5
  9. Αστέρας Τρίπολης 4
  10. Παναιτωλικός 4
  11. Athens Kallithea 3
  12. Βόλος 3 -3αγ.
  13. Λεβαδειακός 2
  14. Πανσερραϊκός 1

Ο πίνακας των σκόρερ

3 ΓΚΟΛ: Μορόν (ΑΡΗΣ)

2 ΓΚΟΛ: Ρεγκίς Κρέσπι (Αστέρας Τρίπολης), Ουάρντα (Ατρόμητος), Φουρτάδο (Λαμία), Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), Γιουνγκ (ΟΦΗ), Σαλαζάρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

1 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί, Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (ΑΕΚ), Μπρόρσον, Σιφουέντες (ΑΡΗΣ), Μπαρτόλο (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Ουλντρίκις, Μουτίνιο, Βαλμπουενά (ATHENS KALLITHEA), Καλοσκάμης, Μανσούρ, Καρλίτος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μεντιέτα, Κόστα (ΒΟΛΟΣ), Μπάλτζι, Ρόμο (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βλαχομήτρος (ΛΑΜΙΑ), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μαρτίνς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκονθάλεθ, Φούντας, Σενγκέλια, Λαμπρόπουλος, Σαλσέδο (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τζούρισιτς, Σπόραρ, Τετέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπετανκόρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι (ΠΑΟΚ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Τσοκάι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή