Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός | Αποτελέσματα και highlights

Super League: Δείτε όλα όσα έγιναν στα ματς της Κυριακής (15/9) και τη βαθμολογία μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Super League
INTIME SPORTS
3'

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2024/25.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έδωσαν μια σκληρή μάχη, αλλά στο τέλος πήραν από έναν βαθμό, καθώς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις λίγες καλές στιγμές που είχαν στο ματς της Τούμπας. Σε αυτό, βέβαια, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι δύο τερματοφύλακες, καθώς Κοτάρσκι και Ντραγκόφσκι έκαναν εξαιρετικά τη… δουλειά τους τις στιγμές που η ομάδες τους χρειάστηκαν.

Ο ΠΑΟΚ είχε έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών του κι έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος μετά την «γκέλα» του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διαμαρτύρεται για την ανατροπή του Τετέ στο 67ο λεπτό, έχει να κρατήσει κάποια θετικά από το ματς, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μακριά από την κορυφή.

Ο Παναιτωλικός πήρε σημαντικό βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) και την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Η πολυπρόσωπη άμυνα των Αγρινιωτών προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις, καθώς επέμειναν στις σέντρες από τα άκρα.

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, κάνοντας «άλμα» προς τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 2-0, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε (2-2) κι οι δύο ομάδες παρέμειναν δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έδωσαν μια συγκλονιστική μάχη στις Σέρρες, η οποία ήταν «μοιρασμένη» (είχαν από ένα ημίχρονο) και τελικά δεν ανέδειξε νικητή (2-2).

Η 4η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • Λαμία – Athens Kallithea 0-0
  • Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 ΑΕΚ – Βόλος CosmoteSport1HD

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 10
  2. ΠΑΟΚ 10
  3. ΑΕΚ 7 -3αγ.
  4. ΟΦΗ 7
  5. Ατρόμητος 5
  6. Άρης 5
  7. Παναθηναϊκός 5
  8. Λαμία 5
  9. Αστέρας Τρίπολης 4
  10. Παναιτωλικός 4
  11. Athens Kallithea 3
  12. Βόλος 3 -3αγ.
  13. Λεβαδειακός 2
  14. Πανσερραϊκός 1

Ο πίνακας των σκόρερ

3 ΓΚΟΛ: Μορόν (ΑΡΗΣ)

2 ΓΚΟΛ: Ρεγκίς Κρέσπι (Αστέρας Τρίπολης), Ουάρντα (Ατρόμητος), Φουρτάδο (Λαμία), Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), Γιουνγκ (ΟΦΗ), Σαλαζάρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

1 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί, Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (ΑΕΚ), Μπρόρσον, Σιφουέντες (ΑΡΗΣ), Μπαρτόλο (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Ουλντρίκις, Μουτίνιο, Βαλμπουενά (ATHENS KALLITHEA), Καλοσκάμης, Μανσούρ, Καρλίτος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μεντιέτα, Κόστα (ΒΟΛΟΣ), Μπάλτζι, Ρόμο (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βλαχομήτρος (ΛΑΜΙΑ), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μαρτίνς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκονθάλεθ, Φούντας, Σενγκέλια, Λαμπρόπουλος, Σαλσέδο (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τζούρισιτς, Σπόραρ, Τετέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπετανκόρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι (ΠΑΟΚ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Τσοκάι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή