Ποινή… σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕ Σπάρτη

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια συστηματική προσπάθεια, για να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία ανόδου της ΑΕ Σπάρτη στη Football League.

Ποινή… σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕ Σπάρτη
1'

Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε των Κυπελλούχων Λακωνίας είναι χαοτική με τις υπόλοιπες ομάδες και για αυτό μπαίνουν σε εφαρμογή όλα τα.. μέσα για να πετύχουν κάποιοι τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους. Σύμμαχος τους σε αυτή την προσπάθεια και η ΕΠΟ η οποία προκαλεί εντελώς αδικαιολόγητα με τις αποφάσεις της. Όπως με τη σημερινή...

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εξάντλησε την αυστηρότητα της πάνω στην ΑΕ Σπάρτη, μετά τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που επέβαλλε και το πρόστιμο 2.000 ευρώ κατά τη τελευταία συνεδρίαση της για τη ρίψη ενός μπουκαλιού (!) στο ματς με τον Παναρκαδικό που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της Σπάρτης δεν απασχόλησε ποτέ από την αρχή της σεζόν για το παραμικρό ενώ και οι ίδιοι αντίπαλοι της σε κάθε εντός έδρας ματς, είχαν να λένε τόσο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα των φιλάθλων της όσο για την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν «σήκωνε» όμως τέτοια εξοντωτική ποινή που επιβάλλεται μόνο όταν υπάρχει ρίψη φωτοβολίδας!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή