ΠΑΟΚ - Λαμία LIVE: Βήμα Πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο κόντρα στη Λαμία 

ΠΑΟΚ - Λαμία LIVE: Βήμα Πρωταθλήματος
2'

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία, θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Με όπλο την κατάμεστη Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύει κάθε δυνατό αντίπαλο. Η Λαμία μετά από την ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, που θα τους φέρει ακόμη πιό κοντά στον βασικό στόχο της χρονιάς, καθώς θα χρειάζονται μία νίκη στην Λάρισα την ερχόμενη αγωνιστική για να κατακτήσουν τον τίτλο. Δευτερεύων, αλλά επίσης σημαντικός, στόχος για τον Ρουμάνο τεχνικό, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα, κάτι που με βάση το πρόγραμμα μέχρι τέλος της χρονιάς, είναι απολύτως εφικτό.

Οι ενδεκάδες του αγώνα της Τούμπας

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Δικεφάλου: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Άκπομ.
Στον πάγκο για τον Ρουμάνο τεχνικό θα καθίσουν οι: Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι.

Από την άλλη, η Λαμία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 19 ποδοσφαιριστές, ενώ στη διέθεση του Μάκη Χάβου δεν είναι οι Σκόνδρας, Επστάιν, Καραμάνος, Καρυπίδης, Μελισσάς, αλλά και ο τιμωρημένος Πίτι.


Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί ο αγώνας

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο Σάββατο 6 Απριλίου – Κυριακή 7 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος – ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ – Λαμία για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
19:30 ΠΑΟΚ - Λαμία (#PAOKLAM), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή