Λευτέρης Πετρούνιας - Κορονοϊός: Η καραντίνα, η κούκλα σύζυγός του και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της ΕΡΤ και μίλησε για την καθημερινότητά του όλο αυτό το διάστημα που μένει σπίτι, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλούση και την κόρη τους. 

Λευτέρης Πετρούνιας - Κορονοϊός: Η καραντίνα, η κούκλα σύζυγός του και οι Ολυμπιακοί Αγώνες
1'

Οι γονείς της μικρής Σοφίας –όπως θα την βαφτίσουν- πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και η ζωή τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με την έλευση της κόρης τους.

Το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers του και μέσα από αυτές έχουμε δει και τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού που μένουν. Αυτή τη φορά όμως το είδαμε και live. Πώς;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της ΕΡΤ και το Νίκο Γκομόλη. O Ολυμπιονίκης μίλησε για τη ζωή του στις μέρες της καραντίνας, για τη Βασιλική Μιλούση και για το παιδάκι τους.

«Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όπως όλοι. Είναι νέα τα δεδομένα Αντέχω καλά και προσπαθώ να βγάλω ότι καλύτερο μπορώ μέσα από αυτή την καραντίνα. Μένω σπίτι και προσπαθώ να άνω όμορφο και δημιουργικό το χρόνο μου. Προσπαθώ να προπονηθώ και να διατηρηθώ σε φόρμα ακόμη και εδώ μέσα. Ο λόγος που ήθελα να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν για να είναι το σημείο που σταματά όλο αυτό και γυρνάμε σελίδα στην πραγματικότητα. Μέσα από όλο αυτό θα βγούμε πιο ενωμένοι. Τους βάλαμε τα γυαλιά με τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

Πηγή: Gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία - Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για τις πανελλήνιες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή