Μειώθηκε η ποινή στον Μουρίνιο

Σε αποκλεισμό μίας αγωνιστικής μείωσε η επιτροπή εφέσεων της UEFA την ποινή του Ζοζέ Μουρίνιο, για την οδηγία που έδωσε στους...

1'

Σε αποκλεισμό μίας αγωνιστικής μείωσε η επιτροπή εφέσεων της UEFA την ποινή του Ζοζέ Μουρίνιο, για την οδηγία που έδωσε στους Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος να δεχθούν κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του αγώνα Αγιαξ-Ρεάλ. Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή είχε τιμωρήσει τον Πορτογάλο τεχνικό με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, εκ των οποίων η μία με αναστολή. Μειώθηκαν επίσης και τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Μουρίνιο (30.000 ευρώ από 40.000) και στη Ρεάλ (100.000 ευρώ από 120.000), ενώ αντίθετα διατηρήθηκαν τα πρόστιμα στους δύο παίκτες (από 20.000 ευρώ) και στους... αγγελιοφόρους των οδηγιών, Ικερ Κασίγιας (10.000) και Γέρζι Ντούντεκ (5.000).

Οπως φάνηκε από την τηλεοπτική κάμερα, ο Μουρίνιο έδωσε την εντολή να δεχθούν οι δύο παίκτες κάρτες, ώστε να εκτίσουν ποινή στο αδιάφορο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων (την Τετάρτη με την Οσέρ) και να είναι στη διάθεσή του για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16». Η εντολή πέρασε μέσω Ντούντεκ στον Κασίγιας και από τον αρχηγό των «μερένγκες» στον Σέρχιο Ράμος.

Ο Μουρίνιο δεν θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Οσέρ στο «Μπερναμπέου».

πηγή: AΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή