Έγκριση από Φερέιρα περιμένουν στο «τριφύλλι»

Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας περιμένουν το «πράσινο» φως από τον.....

2'

Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας περιμένουν το «πράσινο» φως από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση του μέσου.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα αποφασίσει ποιους παίκτες προτιμά και κατόπιν αφού εγκριθεί και το χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για μεταγραφική ενίσχυση θα γίνουν οι κινήσεις για απόκτηση.

Ο Ράκιτιτς είναι από τις πρώτες επιλογές αλλά είναι περιζήτητος, άρα και εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξει στην Παιανία. Ο Σχάαρς από την άλλη δεν παραχωρείται παρά μόνον πωλείται, όπως άλλωστε και ο Κράνιτσαρ. Ο μέσος της Τότεναμ ωστόσο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάρι Ρέντναπ δεν επιθυμεί να πάει σε ομάδα μικρότερης δυναμικής από την Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και ίσως η θέληση του ιδίου καταφέρει να πείσει τα «σπιρούνια» να τον παραχωρήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο Πασέκο τώρα της Λίβερπουλ, έστω κι αν θεωρείται αρκετά δύσκολη περίπτωση δεν «καίει» τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για παίκτη που παίζει στην επίθεση.

Εξάλλου, ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού Μετά από δύο βδομάδες ειδικού προγράμματος αποφόρτισης. Ο Έλληνας μέσος θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι όπου θα χρειαστεί το μυαλό του, αλλά κυρίως οι πάσες του για να «ξεκλειδώσει» η αντίπαλη άμυνα. Από την «πράσινη» πλευρά την τετράδα πίσω από τον Ορέστη Καρνέζη θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος. Από εκεί πέρα, πλην των Χριστοδουλόπουλου, Ζιλμπέρτο και Σισέ, οι οποίοι θεωρούνται σίγουροι κρίνονται οι υπόλοιπες θέσεις.

Ελπίδες για την έφεση

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται ότι τα επεισόδια δεν ξεκίνησαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά από μεγάλη μερίδα αγνώστων που είχαν παρεισφρήσει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και αυτός είναι ο κύριος λόγος που πιστεύουν στην Παιανία ότι θα γλιτώσουν τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή