Ψυχολογική «ντόπα» από Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ρίξει το βάρος στην ανύψωση ηθικού και στις ασκήσεις....

1'

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ρίξει το βάρος στην ανύψωση ηθικού και στις ασκήσεις επιθετικής τακτικής ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πιστεύει στην ομάδα και στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος έχει διαπιστώσει πεσμένα κεφάλια και άγχος το οποίο προσπαθεί να αφαιρέσει από την ομάδα. Οι σκληρές προπονήσεις με έμφαση στην επιθετική τακτική συνεχίζονται στην Παιανία για το σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εάν ο Παναθηναϊκός κερδίσει, θα βρεθεί και πάλι πρώτος έστω και προσωρινά, αφού ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λάρισα την Κυριακή.

Μ ετά τον Βόλο η λίστα

Μετά το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, ο 64χρονος τεχνικός θα παραδώσει και τη λίστα με τα «κενά» του Παναθηναϊκού. Για δύο από τους παίκτες που γράφτηκε πως οι πράσινοι ενδιαφέρονται, υπήρξαν εξελίξεις με τις ομάδες τους. Ο Άντερσον της Γιουνάιτεντ, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο και μένει στο Μάντσεστερ οριστικά ενώ ο Ούγκο Αλμέιδα της Βέρντερ, πωλείται έναντι καλής τιμής λόγω οικονομικών προβλημάτων της γερμανικής ομάδας. Ωστόσο, τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σε κανένα μέτωπο.

Εξάλλου, στις 12:30 εκδικάζεται στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η υπόθεση των επεισοδίων στην Τρίπολη. Ο Παναθηναϊκός έχει καταδικάσει τα επεισόδια, αλλά πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν στο πώς προκλήθηκαν αυτά. Η «πράσινη» ΠΑΕ εξάλλου, είχε εκδώσει ανακοίνωση που ενημέρωνε τους φιλάθλους της για την απαγόρευση μετάβασης στο γήπεδο κατά την ημέρα του αγώνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή