Τζορτζ Μπάλντοκ: Ιατροδικαστής και τοξικολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του

Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ιατροδικαστής και τοξικολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του
3'

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο, όμως δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι, ενημέρωσε έναν κοινό τους φίλο, ο οποίος πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα για να δει τι έχει συμβεί.

Εκείνος ήταν και ο άνθρωπος που εντόπισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, με τον γιατρό να διαπιστώνει απλά τον θάνατό του.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την υπόθεση, εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του ποδοσφαιριστή και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Μπάλντοκ βρισκόταν για ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια»

Νωρίς σήμερα το πρωί η οικογένεια του ποδοσφαιριστή με δήλωσή της, την οποία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ζητώντας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε συγκεκριμένα, η οικογένειά του.

Παναθηναϊκός: «Οδύνη»

Λίγη ώρα με την τραγική είδηση, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας το σοκ του για τον πρόωρο χαμό του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό μόλις το περασμένο καλοκαίρι και έμελλε να είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του διεθνούς ποδοσφαιριστή, πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Με τη λέξη «Οδύνη» ξεκίνησε το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία και έγραψε στη συνέχεια τα εξής: «Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».

Έξω από το σπίτι του οι συμπαίκτες του

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (ο υπεύθυνος αγώνων Σπύρος Βλάχος, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Τζαβέλλας), μόλις ενημερώθηκαν για τον θάνατό του, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και από χθες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή