«Μάτια» στην Αργεντινή

Τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή φέρεται να βολιδοσκοπεί ο Ολυμπιακός ενόψει....

1'

Τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή φέρεται να βολιδοσκοπεί ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Για την ακρίβεια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ, τον Πάμπλο Μπατάγια της Μπούρσασπορ και τον Μάουρο Φορμίκα, της Νιούελς Όλντ Μπόις.

Για τον Ντ’ Αλεσάντρο αλλά και τον Μπατάγια, οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν όμως οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν. Ο πρώτος μετά από αποτυχημένο πέρασμα από την Αγγλία έχει βρει… την Ιθάκη του στη Βραζιλία ενώ ο δεύτερος αποτελεί βαρόμετρο για την πρωταθλήτρια Τουρκίας και δύσκολα μπορεί να παραχωρηθεί.

Όσο για τον Φορμίκα, είναι ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή που πήρε το προσωνύμιο «νέος Μαραντόνα». Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές ενώ έχει στην κατοχή του κοινοτικό, ιταλικό, διαβατήριο. Η ρήτρα που έχει ορίσει η Νιούελς για να τον παραχωρήσει ανέρχεται στα 5 εκ. δολάρια και σίγουρα αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή