Ο Φερέιρα αποφασίζει για τους τραυματίες

Την απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένουν στον Παναθηναϊκό σε ότι έχει να κάνει...

1'

Την απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένουν στον Παναθηναϊκό σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σωτήρη Νίνη στο πρώτο ματς των «πρασίνων» με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Ο Γάλλος αμυντικός και ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησαν μεν τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο το ιατρικό τιμ εκτιμά πως θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ο Νίνης, που δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα λόγω ίωσης, αισθάνεται ήδη καλύτερα και αναμένεται να είναι επίσης διαθέσιμος. Συνεπώς η απόφαση για το αν θα συμπεριληφθούν-σε πρώτη φάση-στην αποστολή του «τριφυλλιού» εξαρτάται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μέτρια είναι μέχρι στιγμής η κίνηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης. Πάντως εκτιμάται πως-παρά το εργάσιμο της ημέρας και της προχωρημένης ώρας έναρξης του αγώνα-στις εξέδρες θα βρεθούν τουλάχιστον 25.000 θεατές. Στους οπαδούς θα γίνουν αυστηρές συστάσεις, προκειμένου να μην υπάρχει νέα τιμωρία της έδρας της ομάδας.

Καμία εξέλιξη στα διοικητικά

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε στην γενική συνέλευση μετόχων της Δευτέρας στο μείζον θέμα της ανάδειξης προέδρου. Πρόθεση των μετόχων είναι να βρεθεί κάποιος να καλύψει τη χηρεύουσα θέση μέχρι το ΔΣ της Πέμπτης, ωστόσο επί της παρούσης όλα τα κοινής αποδοχής πρόσωπα στα οποία έχει προταθεί κάτι τέτοιο, απάντησαν αρνητικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή