Φερέϊρα: «Προσοχή στην άμυνα»

Δύο είναι τα ζητούμενα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής σαφώς και θέλει τη νίκη επί του ...

1'

Δύο είναι τα ζητούμενα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής σαφώς και θέλει τη νίκη επί του «δικεφάλου», δίνει όμως έμφαση και στην λειτουργία της αμυντικής γραμμής, αφού δεν επιθυμεί η ομάδα του να δεχθεί γκολ.
Ο τεχνικός των «πρασίνων», στην προπόνηση της Τρίτης (18/1), μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εφιστώντας την προσοχή τους.
«Ξέρετε όλοι τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Δεν περιμένετε από μένα να σας πω πολλά. Είναι ένας αγώνας διαφορετικούς από τους άλλους. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν πρέπει να κοιτάξουμε μόνο, πως θα πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι βαθμοί. Θέλουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Θα πρέπει όμως να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες, για να πάρουμε πιο εύκολα το ματς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή