Ρόμπεν και Ριμπερί οδηγούν τη Μπάγερν

Με τους Ρόμπεν και Ριμπερί να συνυπάρχουν για πρώτη φορά φέτος, κάνοντας όργια βοήθησαν...

1'

Με τους Ρόμπεν και Ριμπερί να συνυπάρχουν για πρώτη φορά φέτος, κάνοντας όργια βοήθησαν την Μπάγερν να επικρατήσει με 4-0 της Χόφενχαϊμ.

Την τελευταία φορά που η Μπάγερν Μονάχου είχε στην ενδεκάδα της ταυτόχρονα τους Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, είχε διαλύσει με 4-0 την Βέρντερ Βρέμης για τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Μερικούς μήνες αργότερα το θύμα των δύο ποδοσφαιριστών ήταν άλλο (Χόφενχαϊμ), αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια. Στην «Αλιάντς Αρένα» οι Βαυαροί διέλυσαν με 4-0 την Χόφενχαϊμ με τον Ρόμπεν να πετυχαίνει δύο τέρματα. Αρχικά και μόλις στο 2’ ο Γκόμεζ άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Ολλανδού αστέρα, ενώ με την συμπλήρωση 15 λεπτών, ο Μέλερ, ήταν αυτός που επωφελήθηκε από την ασίστ του Ριμπερί.

Στην επανάληψη ανέλαβε ο Ρόμπεν ο οποίος στο 63’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 81’ μετά από ασίστ του Γάλλου μέσου.
Πλέον ο Λουίς Φαν Χάαλ μπορεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον, καθώς από εδώ και στο εξής θα έχει και τους δύο ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Κραφτ, Λαμ, Τίμοστσιουκ, Μπάντστουμπερ, Λουίζ Γκουστάβο, Πράνιτς, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (84’ Άλτιντοπ), Μέλερ, Ριμπερί, Γκόμεζ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπεκ, Βορσά (46’ Σίμουνιτς), Κόμπερ, Ίμπερτσμπεργκερ Ρούντι (20’ Βάις), Αλάμπα, Σαλίχοβιτς, Βούσκεβιτς (77’ Σίγκουρντσον), Μπάμπελ, Ιμπίσεβιτς

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή