«Εξάσφαιρη» Μπάγερν

Στην σημαντικότερη αναμέτρηση για την Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 6-0 το Αμβούργο...

2'

Στην σημαντικότερη αναμέτρηση για την Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 6-0 το Αμβούργο. Ήττα της Ντόρτμουντ από την Χόφενχαϊμ.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Μπάγερν Μονάχου από Ντόρτμουντ και Αννόβερο είχαν πέσει πολύ βαριές για τους Βαυαρούς. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ απάντησε στους επικριτές της απέναντι στο Αμβούργο, καθώς το διέλυσε με 6-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άριεν Ρόμπεν που πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα 15 αγωνιστικών λεπτών (40’, 47’, 55’). Από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι συμπαίκτες του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, με τους Ριμπερί (64’) και Μέλερ (79’) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, με τον Βέστερμαν με αυτογκόλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Χόφενχαϊμ η οποία επικράτησε με 1-0 της Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Πελαουτσόλι, πήρε τους τρεις βαθμούς με τέρμα του Ιμπίσεβιτς στο 63’ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Νίκη ζωτικής σημασίας πήρε η Καϊσερσλάουτερν η οποία επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Ο Νέμετς με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 21’, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34΄πήρε το αίμα του πίσω, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Χόφερ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα περισσότερο βυθίστηκε η Βόλφσμπουργκ η οποία ηττήθηκε στην «Βόλφσβαγκεν Αρένα» από την Νυρεμβέργη με 2-1. Οι «λύκοι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μαντζούκιτς στο 23’, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βόλφσιντ ισοφάρισε για την ομάδα της Νυρεμβέργης. Κάπως έτσι τελείωσε και το παιχνίδι, όταν στις καθυστερήσεις ο Νίλσον χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους φιλοξενούμενους.

Τέλος ακόμα μία «γκέλα» έκανε στο γήπεδό της η Βέρντερ Βρέμης, η οποία παραχώρησε ισοπαλία στην ουραγό Γκλάντμπαχ. Ο Βάγκνερ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τόμας Σάαφ στο 39’, ωστόσο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Ντάντε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή