Λούσιο: «Δεν επιστρέφω στην Μπάγερν»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα της “SportBild”...

1'

Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα της “SportBild”, που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Μπάγερν, ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Λούσιο.
Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος άσος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο “Chamions League”.

«Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στην Μπάγερν Μονάχου» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλανέζων ο 32χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος πρόσθεσε: «Ξέρω βέβαια πως τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο αν δεν με θέλει άλλο η Ίντερ και εξακολουθώ να ενδιαφέρω την Μπάγερν θα σκεφτώ να πάω και πάλι στη Γερμανία.

Είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας και η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι στο Μιλάνο. Δεν έχω κανένα κίνητρο για να φύγω από εδώ. Βέβαια, η απόφαση αυτή δεν ανήκει μόνο σε μέσα, αλλά βασίζεται και σε άλλους παράγοντες».

Αναφερόμενος στο γιατί έφυγε από τους Βαυαρούς, τόνισε: «Δεν ήταν δική μου επιλογή η αποχώρηση από την ομάδα. Η καρδιά μου βρίσκεται πλέον εδώ με την Ίντερ και δεν ασχολούμαι με το παρελθόν».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια στο Champions League, απάντησε: «Είμαστε οι δυνατότεροι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παραμείνουμε έτσι. Μετά την κλήρωση, θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση, αν και δεν μπορώ να πω ότι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερες ή χειρότερες από εμάς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή