Φούλαμ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει, 2-2 με Γιουνάιτεντ! (video)

Μια από τις μεγαλύτερες... κηδείες της σεζόν έκανε η Φούλαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς «έκλεψε» την ισοπαλία ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 94ο λεπτό

Φούλαμ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει, 2-2 με Γιουνάιτεντ! (video)
2'

Στάθηκε στο ύψος της σε μια από τις δυνατότερες έδρες της Ευρώπης, ως ουραγός κοίταξε στα μάτια την Πρωταθλήτρια Αγγλίας και παρότι είδε το όνειρό της να συντρίβεται η Φούλαμ κατάφερε να «κλέψει» την ισοπαλία από το «Ολντ Τράφορντ», ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 94ο λεπτό!

Οι «κότατζερς» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλεύθηκαν την κάκιστη –για ακόμη ένα ματς- αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες και στο 19ο λεπτό προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Σίντγουελ.

Η ομάδα του Λονδίνου από εκείνο το σημείο και μετά περιορίστηκε στο 1/4 του γηπέδου, βλέποντας τους «κόκκινους διάβολους» να επιτίθενται κατά κύματα, απωθώντας τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση.

Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «λύγισαν» τελικά και η Γιουνάιτεντ με κοντική προβολή του Φαν Πέρσι έφερε το ματς στα ίσια, για να ολοκληρώσει την ανατροπή της δυο λεπτά αργότερα με τον Κάρικ να κάνει το 2-1!

Ωστόσο, η Φούλαμ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει για το 3-1, φεύγοντας στην αντεπίθεση! Στο 94' ο Ντάρεν Μπεντ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από τρομερή εξ επαφής απόκρουση του Ντε Χέα σε «βολίδα» του Ρίτσαρντσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε έναν «χρυσό» βαθμό στη Φούλαμ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (69' Βαλένσια), Εβρά, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Μάτα, Φέτσερ (62' Γιανουζάι), Γιάνγκ (69' Ερνάντες), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Ρίισε, Κβιστ (80' Κόουλ), Χέιτινγκα, Μπερν, Τάνικλιφ (65' Πάρκερ), Σίντγουελ, Τάνκοβιτς (45' Μπεντ), Χόλτμπι, Ρίτσαρντσον.

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή