Σαββίδης: Αποτύχατε όλοι!

Τέσσερις ώρες διήρκησε το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιτίθεται σε όλους για την κατάσταση της ομάδας.

Σαββίδης: Αποτύχατε όλοι!
1'

«Αποτύχατε όλοι. Δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά» ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια έκανε... ατομικές επιθέσεις. Αρχικά τα έβαλε με τον Ζήση Βρύζα, λέγοντας: «Πόσες μεταγραφές κάναμε από τη μέρα που ήρθα;».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε «25 ή 26». Ο Σαββίδης στη συνέχεια του επιτέθηκε, λέγοντας: «Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή, πήραμε τόσους παίκτες και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά πέρυσι. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε για αυτό;».

Σειρά πήρε και η στενή του συνεργάτης του Μαρία Γκοντζάρεβα για την διαχείριση των οικονομικών, ενώ ο μεγαλομέτοχος τα έβαλε και με τον νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, για την υπόθεση Δώνη αλλά και για την ΕΠΟ. Στη συνέχεια τα άκουσε και ο Μάκης Γκαγκάτσης όταν ο μεγαλομέτοχος διαπίστωσε πως δεν δουλεύει κανονικά το Σάββατο το προσωπικό της ΠΑΕ. «Για μένα σήμερα είναι Πέμπτη. Θα έπρεπε να είναι όλοι εδώ», ανέφερε ο Σαββίδης.

Μετά τον... εξάψαλμο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προανήγγειλε πως θα γίνουν αλλαγές. «Θα αλλάξω το σχήμα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύετε». Η γενική συνέλευση των μετόχων ορίστηκε 28 Μαΐου. Παράλληλα, ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την θέση των οργανωμένων οι οποίοι δεν θέλουν να βάλουν στελέχη τους στη διοίκηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή